четверг, 23 февраля 2012 г.

Google ştie totul!



Google este o corporație americană multinațională care administrează motorul de căutare pe Internet cu același nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea StanfordLarry Page și Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă și rapidă de găsire a informațiilor pe web, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri web. La începutul anului 2004, Google răspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultări.


Numele Google este un joc de cuvinte de la googolhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Googol neologism pus în circulație de către americanul Milton Sirotta în anul 1938http://ru.wikipedia.org prin care acesta desemna numărul uriaș format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri (10100). http://hincu.si.md
Google dispune și de motoare de căutare pentru imagini, cărți, bloguri, grupuri de știri și directoare web. http://ro.wikipedia.org/wiki/Google.

Ce este google pentru mine? Este tot! Dimineaţa, mă conectez la net, mă duc pe la ,,bătrînul google'' să-l întreb de ştiri, meteo şi de oricare altă informaţie care mă interesează. Pentru mulţi google a devenit ,,o fîntînă'' la care  îşi potolesc setea cu informaţii, inclusiv şi pentru mine.





Комментариев нет:

Отправить комментарий